Strakke belijning met de Cosiline sfeermakers

cosiline

Een prachtig loungeterras waarbij warmte en sfeer voorop staan. We brengen steeds meer tijd buiten door en vinden het dan ook erg belangrijk dat we kunnen genieten van de buitenlucht. Het weer in Nederland speelt niet altijd mee. Frisse zomeravonden die we toch graag buiten doorbrengen. Cosi fires komt met buitenhaarden die voor elke situatie geschikt zijn. Een pareltje in hun assortiment is de Cosiline. Vuurtafels die niet alleen als buitenhaard dienen maar ook nog eens als loungetafel. Twee voor de prijs van één.

De mogelijkheden van Cosline

De serie Cosiline bestaat uit twee verschillende modellen. Het model 69 heeft een hoogte van 59 centimeter en een lengte van 69 centimeter. Wie liever een grotere vuurtafel heeft kan kiezen voor het 99-model. Deze heeft dezelfde hoogte maar dit keer een totale lengte van maar liefst 99 centimeter. Hiermee is het ook het grotere terras goed in te richten. De buiten haarden werken allemaal op gas. Ideaal, want zo geniet je van de sfeer van een kampvuur zonder vervelende rookontwikkeling. Dat is pas ontspannen van de rust en ruimte in je eigen tuin. Zet je de buiten haard onder een overkapping, laat dan minstens 25 procent ruimte open.

Voldoende ruimte voor drankjes met de Cosi fires

Het grote model biedt voldoende ruimte om drankjes en hapjes op kwijt te kunnen. Ideaal voor wie de vuurtafel ook echt als tafel wil gebruiken. Een kampvuurtje waar iedereen omheen kan zitten. Loungen en relaxen, lekker warm en starend in het vuur. De vuurtafel is erg trendy: horizontale belijning en een prachtig strak design. De RVS bovenplaat zorgt voor een mooie afwerking. Voor extra bescherming kan de glasset bijbesteld worden. De gasfles wordt in de haard zelf opgeborgen en blijft hierdoor uit het zicht. Kortom: een pronkstuk voor het luxe of sfeervolle terras.

Vond je dit interessant ? Delen maar . . .
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone